Λάουρα Νάργες / Λάουρα Νάργες: Αλήθεια, τη θυμάσαι πριν 10 χρόνια στο ... - Διαφορετικά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη λάουρα νάργες , όχι μόνο λόγω των πυρκαγιών, αλλά και γιατί δεν τα γιόρτασε μόνη.

Λάουρα Νάργες / Λάουρα Νάργες: Αλήθεια, τη θυμάσαι πριν 10 χρόνια στο ... - Διαφορετικά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη λάουρα νάργες , όχι μόνο λόγω των πυρκαγιών, αλλά και γιατί δεν τα γιόρτασε μόνη.. Ανεβάζει τη θερμοκρασία με το κορμί της λάουρα νάργες: Η λάουρα νάργες βρήκε ξανά τον έρωτα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Ο χρήστος σαντικάι έκλεψε την καρδιά της! Η παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα είναι ανανεωμένη, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά. Τον χωρισμό της από τον μιχάλη μουρούτσο φαίνεται να έχει ξεπεράσει οριστικά η λάουρα νάργες, αφού δημοσιεύματα την θέλουν να είναι ζευγάρι με ένα νέο πρόσωπο, που πολλοί.

Η παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα είναι ανανεωμένη, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά. Έχασε 13 κιλά μέσα σε ενάμιση μήνα (photos & video) showbiz. Σε σχέση με τον χρήστο σαντικάϊ. Διαφορετικά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη λάουρα νάργες. «η δυσκολότερη συνεργασία που είχα ήταν στο πρωινό»

Λάουρα Νάργες: Αυτός ο τραγουδιστής είναι ο νέος της ...
Λάουρα Νάργες: Αυτός ο τραγουδιστής είναι ο νέος της ... from media.womenonly.gr
Σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας, on time η λάουρα νάργες ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον χρήστο σαντικάϊ, τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Τρίτη 10 αυγούστου 2021, 13:50 η λάουρα νάργες, μετά τον χωρισμό της με τον μιχάλη μουρούτσο φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στον ταλαντούχο τραγουδιστή, χρήστο σαντικάι. Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που. Ο χωρισμός της με τον μιχάλη μουρούτσο άφησε την παρουσιάστρια λάουρα νάργες μόνη αλλά όχι για πολύ. «η δυσκολότερη συνεργασία που είχα ήταν στο πρωινό» Εκείνος ως γνήσιος «ιππότης» της παραχωρεί τη θέση. Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η λάουρα νάργες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γνωριμία του τραγουδιστή με τη λάουρα νάργες σημειώθηκε πριν από.

A post shared by laura narjes (@lauranarjes) view this post on instagram. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας on time η λάουρα νάργες είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή χρήστο σαντικάι. Διαφορετικά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη λάουρα νάργες , όχι μόνο λόγω των πυρκαγιών, αλλά και γιατί δεν τα γιόρτασε μόνη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γνωριμία του τραγουδιστή με τη λάουρα νάργες σημειώθηκε πριν από. Η παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα είναι ανανεωμένη, καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά. Εκείνος ως γνήσιος «ιππότης» της παραχωρεί τη θέση. Η παρουσιάστρια, μετά τον χωρισμό της από τον μιχάλη μουρούτσο δεν αναφέρεται στα προσωπικά. Η λάουρα νάργες, μετά τον χωρισμό της με τον μιχάλη μουρούτσο φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στον ταλαντούχο τραγουδιστή, χρήστο σαντικάι. Σε σχέση με τον χρήστο σαντικάϊ. Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε. Η λάουρα νάργες εξήγησε πως έχασε τα κιλά για τον εαυτό της και όχι για όσους την «έκραζαν. Η 31χρονη βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής της. Σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας, on time η λάουρα νάργες ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον χρήστο σαντικάϊ, τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα.

Η λάουρα νάργες είναι ερωτευμένη αλλά αυτή την φορά δεν θέλει να δημοσιοποιεί την σχέση της προκειμένου να την διαφυλάξει. Το συγκινητικό story για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή η φωτογραφία που ανέβασε και το μήνυμα για τα γενέθλιά του Είναι ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γνωριμία τους έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Είδαμε τη μαμά της που ζει στη γερμανία και είναι κουκλάρα! Η λάουρα νάργες, μετά τη σχέση της με τον μιχάλη μουρούτσο με τον οποίο μοιράστηκε 4 χρόνια κοινής ζωής, έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Λάουρα Νάργες βρήκε τον έρωτα σε γνωστό τραγουδιστή ...
Η Λάουρα Νάργες βρήκε τον έρωτα σε γνωστό τραγουδιστή ... from www.zappit.gr
Έχασε 13 κιλά μέσα σε ενάμιση μήνα (photos & video) showbiz. Είναι ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γνωριμία τους έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Σε σχέση με τον χρήστο σαντικάϊ. Από τη βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. Τρίτη 10 αυγούστου 2021, 13:50 η λάουρα νάργες, μετά τον χωρισμό της με τον μιχάλη μουρούτσο φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στον ταλαντούχο τραγουδιστή, χρήστο σαντικάι. Ακόμα και αν προσπαθεί να διατηρεί προστατευμένη της προσωπική της ζωή, η χαρά της νεαρής. Διαφορετικά ήταν τα φετινά γενέθλια για τη λάουρα νάργες , όχι μόνο λόγω των πυρκαγιών, αλλά και γιατί δεν τα γιόρτασε μόνη. Εκείνος ως γνήσιος «ιππότης» της παραχωρεί τη θέση.

Η λάουρα νάργες είναι καλεσμένη στο «ένα στα γρήγορα».

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας on time η λάουρα νάργες είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή χρήστο σαντικάι. Τρίτη 10 αυγούστου 2021, 13:50. Ο χρήστος σαντικάι έκλεψε την καρδιά της! Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε. Η λάουρα νάργες είναι καλεσμένη στο «ένα στα γρήγορα». «η δυσκολότερη συνεργασία που είχα ήταν στο πρωινό» Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Το συγκινητικό story για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή η φωτογραφία που ανέβασε και το μήνυμα για τα γενέθλιά του Η παρουσιάστρια, μετά τον χωρισμό της από τον μιχάλη μουρούτσο δεν αναφέρεται στα προσωπικά. Είδαμε τη μαμά της που ζει στη γερμανία και είναι κουκλάρα! «έλεγαν ''είναι χοντρή η λάουρα'' αλλά δεν με ένοιαζε». Η λάουρα νάργες εξήγησε πως έχασε τα κιλά για τον εαυτό της και όχι για όσους την «έκραζαν. Σε σχέση με τον χρήστο σαντικάϊ.

Είναι ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γνωριμία τους έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Σε σχέση με τον χρήστο σαντικάϊ. Τον χωρισμό της από τον μιχάλη μουρούτσο φαίνεται να έχει ξεπεράσει οριστικά η λάουρα νάργες, αφού δημοσιεύματα την θέλουν να είναι ζευγάρι με ένα νέο πρόσωπο, που πολλοί. Η λάουρα νάργες είναι καλεσμένη στο «ένα στα γρήγορα». Η λάουρα νάργες είναι ερωτευμένη αλλά αυτή την φορά δεν θέλει να δημοσιοποιεί την σχέση της προκειμένου να την διαφυλάξει.

Λάουρα Νάργες: Απίστευτη αλλαγή, εντελώς αγνώριστη [φωτο ...
Λάουρα Νάργες: Απίστευτη αλλαγή, εντελώς αγνώριστη [φωτο ... from www.gossiplife.gr
Τρίτη 10 αυγούστου 2021, 13:50. Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας on time η λάουρα νάργες είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή χρήστο σαντικάι. Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η λάουρα νάργες έπειτα από τον χωρισμό της με τον έλληνα ολυμπιονίκη, μιχάλη μουρούτσο. Είναι ζευγάρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γνωριμία τους έγινε πριν από έναν χρόνο και έπειτα από λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι. Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε. Ακόμα και αν προσπαθεί να διατηρεί προστατευμένη της προσωπική της ζωή, η χαρά της νεαρής.

Τρίτη 10 αυγούστου 2021, 13:50 η λάουρα νάργες, μετά τον χωρισμό της με τον μιχάλη μουρούτσο φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στον ταλαντούχο τραγουδιστή, χρήστο σαντικάι.

Ραγίζει καρδιές με την ανάρτησή της για τον θάνατο του πατέρα της λάουρα νάργες: Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε. Είδαμε τη μαμά της που ζει στη γερμανία και είναι κουκλάρα! Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η λάουρα νάργες. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Τρίτη 10 αυγούστου 2021, 13:50 η λάουρα νάργες, μετά τον χωρισμό της με τον μιχάλη μουρούτσο φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στον ταλαντούχο τραγουδιστή, χρήστο σαντικάι. Σύμφωνα δημοσίευμα της εφημερίδας, on time η λάουρα νάργες ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον χρήστο σαντικάϊ, τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα. Ο χωρισμός της με τον μιχάλη μουρούτσο άφησε την παρουσιάστρια λάουρα νάργες μόνη αλλά όχι για πολύ. A post shared by laura narjes (@lauranarjes) view this post on instagram. Η λάουρα νάργες βρήκε ξανά τον έρωτα, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γνωριμία του τραγουδιστή με τη λάουρα νάργες σημειώθηκε πριν από. Η παρουσιάστρια, που τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν αναφέρεται στα προσωπικά της μετά τον χωρισμό της από τον μιχάλη μουρούτσο, είναι ξανά ερωτευμένη. Σε σχέση με τον χρήστο σαντικάϊ.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama