Sondakika Deprem / Son dakika: Muğla'da korkutan deprem! 25 Haziran 2021 Cuma ... / Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sondakika Deprem / Son dakika: Muğla'da korkutan deprem! 25 Haziran 2021 Cuma ... / Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Son dakika haberine göre, antalya'da deprem meydana geldi. Cnn türk'e konuşan i̇zmir büyükşehir belediye başkanı soyer ise 20'ye yakım binanın yıkım ihbarını aldıklarını söyledi. 6.9 şiddetindeki deprem sonrası bölgede yıkılan binalar içerisinde çalışmalar başlatıldı. Son dakika haberi i̇stanbul'da korkutan deprem!

Afad i̇stanbul, i̇zmir, çanakkale, denizli ve bursa'da da hissedilen bir deprem meydana geldiğini duyurmuştu. Afad'dan yapılan açıklamada, silivri açıklarında 3,6 büyüklüğünde bir dep. İstanbul'da kartal merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Deprem marmara'nın büyük bölümünde hissedildi.

Son dakika: Antalya'da korkutan deprem! AFAD duyurdu ...
Son dakika: Antalya'da korkutan deprem! AFAD duyurdu ... from gaziemirgazetesi.net
İstanbul'da kartal merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi de depremin şiddetini 5.5 ölçtü. Manisa'nın akhisar ilçesinde saat 22.22'de meydana gelen 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. Kandi̇lli̇ rasathanesi̇ son daki̇ka depremler i̇çi̇n tiklayiniz. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul kartal'da 3,9 büyüklüğünde deprem | son depremler i̇stanbul'da deprem meydana geldi.

Marmara bölgesi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi.

İstanbul kartal'da 3,9 büyüklüğünde deprem | son depremler i̇stanbul'da deprem meydana geldi. Deprem araştırmacısı ahmet yakut'un ise dün yaptığı uyarıyla, depremin haberini verdiği belirtildi. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Deprem bodrum, kuşadası, datça, marmaris, didim ve aydın'da da hissedilirken bölgeden olumsuz haber gelmedi. İstanbul kartal merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem yaşanmasının ardından vatandaşlar büyük korku yaşadı. Kandi̇lli̇ rasathanesi̇ son daki̇ka depremler i̇çi̇n tiklayiniz. Manisa'nın akhisar ilçesinde saat 22.22'de meydana gelen 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul'da özellikle anadolu yakası'nda hissedilen bir deprem meydana geldi. Tarih saat enlem boylam derinlik şiddet yer şehir; İstanbul'da deprem!i̇stanbul'dan korkutan bir deprem haberi daha geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından alınan bilgilere göre, antalya'nın aksu ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem oldu. 19 haziran kandilli son depremler listesi araştırılıyor. Kandilli rasathanesi de depremin şiddetini 5.5 ölçtü.

Cnn türk'e konuşan i̇zmir büyükşehir belediye başkanı soyer ise 20'ye yakım binanın yıkım ihbarını aldıklarını söyledi. İstanbul kartal merkezli 4.2 büyüklüğünde deprem yaşanmasının ardından vatandaşlar büyük korku yaşadı. Afad'dan yapılan açıklamaya göre merkez üssü kartal olan 3.9 büyüklüğündeki deprem, i̇stanbul'un avrupa ve anadolu yakasındaki birçok ilçede hissedildi. Kandilli rasathanesi de depremin şiddetini 5.5 ölçtü. Afad'dan yapılan açıklamada, silivri açıklarında 3,6 büyüklüğünde bir dep.

En son ne zaman ve nerede deprem oldu? Deprem mi oldu ...
En son ne zaman ve nerede deprem oldu? Deprem mi oldu ... from i4.hurimg.com
Kandilli rasathanesi de depremin şiddetini 5.5 ölçtü. İstanbul kartal'da 3,9 büyüklüğünde deprem | son depremler i̇stanbul'da deprem meydana geldi. Cnn türk'e konuşan i̇zmir büyükşehir belediye başkanı soyer ise 20'ye yakım binanın yıkım ihbarını aldıklarını söyledi. İstanbul valisi yerlikaya, depreme ilişkin yaptığı ilk açıklamada güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır ifadelerini. Marmara bölgesi'nde hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Karaisalı'da kaç büyüklüğünde ve nerede deprem oldu? İstanbul kartal merkezli 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad i̇stanbul, i̇zmir, çanakkale, denizli ve bursa'da da hissedilen bir deprem meydana geldiğini duyurmuştu.

Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından alınan bilgilere göre, antalya'nın aksu ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem mi oldu i̇stanbul son dakika! İstanbul valisi yerlikaya, depreme ilişkin yaptığı ilk açıklamada güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır ifadelerini. Deprem araştırmacısı ahmet yakut'un ise dün yaptığı uyarıyla, depremin haberini verdiği belirtildi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad i̇stanbul, i̇zmir, çanakkale, denizli ve bursa'da da hissedilen bir deprem meydana geldiğini duyurmuştu. Marmara bölgesinde hissedilen deprem meydana geldi. Afad son depremler i̇çi̇n tiklayiniz. Afad'dan yapılan açıklamada, silivri açıklarında 3,6 büyüklüğünde bir dep. 19 haziran 2021 15:13 güncel. Manisa'nın akhisar ilçesinde saat 22.22'de meydana gelen 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberi i̇stanbul'da korkutan deprem!

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) tarafından alınan bilgilere göre, antalya'nın aksu ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem oldu. 19 haziran 2021 15:13 güncel. İstanbul kartal'da 3,9 büyüklüğünde deprem | son depremler i̇stanbul'da deprem meydana geldi. İzmir'in menderes ilçesinde art arda iki deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul ve bursa'da da dahil olmak üzere ege ve marmara bölgesinde hissedildi.

Son dakika... İstanbul'da korkutan deprem
Son dakika... İstanbul'da korkutan deprem from www.muhalif.com.tr
Deprem bodrum, kuşadası, datça, marmaris, didim ve aydın'da da hissedilirken bölgeden olumsuz haber gelmedi. Depremin ardından i̇stanbul valisi yerlikaya'dan açıklama geldi. İzmir'in menderes ilçesinde art arda iki deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, antalya'da deprem meydana geldi. 03 haziran 2021 perşembe 08:19. İstanbul genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'un kartal ilçesi merkezli 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması!

6.9 şiddetindeki deprem sonrası bölgede yıkılan binalar içerisinde çalışmalar başlatıldı.

Kandilli rasathanesi de depremin şiddetini 5.5 ölçtü. Deprem i̇stanbul'un tümünde etkili oldu. İstanbul genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 00:05 vali şıldak afet farkındalık eğitimi çadırında. İstanbul'da saat 15.07'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İstanbul'u etkileyen deprem meydana geldi… 15.07'de gerçekleşen sarsıntıya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Karaisalı'da kaç büyüklüğünde ve nerede deprem oldu? Afad, saat 15.08'de merkez üssü i̇stanbul kartal olan depremin büyüklüğünü. Deprem araştırmacısı ahmet yakut'un ise dün yaptığı uyarıyla, depremin haberini verdiği belirtildi. Deprem marmara'nın büyük bölümünde hissedildi. İstanbul kartal merkezli 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama